LiteBit: een crypto bemiddelingsdienst

Waarom is het zo moeilijk om aan crypto tokens te komen? dat vroeg LiteBit zichzelf af in 2012 toen ze Litecoins wouden halen. Sindsdien is het hun missie om om het kopen van cryptocurrencies veilig en makkelijk te maken voor iedereen. Dit doen ze bijvoorbeeld doordat je de tokens kunt kopen met iDeal, SEPA, Bancontact en nog meer.


Veiligheid

De bemiddelingsdienst Litebit verklaart dat het de veiligheid van haar systemen erg belangrijk vind. Middels 2FA ,IP-adres validatie, een cold wallet en offline servers probeert Litebit jouw cryptocurrencies en persoonlijke gegevens veilig en vertrouwd op te slaan. Alles over de veiligheid en privacy vind je in de Litebit helpdesk.

Litebit

Eenvoudig kopen met iDeal.

  • Beste crypto broker 2019
  • iDEAL en Bancontact
  • LiteBit app

Accountopties:

  • Twee factor authenticatie (2FA)
  • IP-adres validatie

Achter de schermen:

  • Cold wallet
  • Offline server

Welke cryptocurrencies?

Alle cryptocurrencies bekijken die op Litebit staan? Op de website van Litebit vind je een overzicht van alle cryptocurrencies.


Handelskosten

Op elk platform worden er handelskosten in rekening gebracht voor het uitvoeren van transacties. Handelskosten zijn vrijwel altijd afhankelijk van het handelsvolume, aanbod en vraag. De transactiekosten (fee) kan voor elke cryptocurrencie anders zijn. LiteBit rekent een fee van ongeveer 2% per transactie. De kosten bestaan uit 0,83% handelskosten en de te betalen transactiekosten van de coin. Alles over de prijzen op Litebit lees je in de helpdesk.


Het laatste nieuws van Litebit

Litebit App nieuwe functies

Litebit heeft enkele nieuwe functies toegvoegd aan de Litebit-app om het handelen te vergemakkelijken. Zo kan je nu je crypto sorteren en makkelijk door de munten vegen. Zelf proberen? Download de app…

Nieuwe IOS Litebit-app

Litebit laat weten dat er vanaf vandaag een nieuwe versie van de IOS-app is. De nieuwe versie is sneller en is qua look en feel gelijk getrokken met de Android-versie. Benieuwd naar de app? Check de L…

LTO giveaway op Litebit

Litebit verdubbelt elke 25e bestelling van LTO tot 4 maart! Koop jou LTO op Litebit en maak kans op deze verdubbeling! Koop nu op Litebit.